T e r a s z f ű t é s

 

 

 

 

 

 

A jó idő közeledtével szabadidejét valószínűleg Ön sem a négy fal között szeretné tölteni, hanem szívesen olvasgatna, beszélgetne, vacsorázna vagy kávézna a szabadban, friss levegőn egy teraszon. Igen ám, de sajnos az időjárást befolyásolni nem tudjuk, így borús idő esetén, vagy hűvös éjszakákon ez az álmunk nem válhat valóra. Egy jól megtervezett grillezést, családi vacsorát és egy programot könnyen tönkretehet a hűvös levegő.

Cégünk az időjárást megváltoztatni nem tudja, de az általunk forgalmazott Solart infrafűtő család reflektoraival már ezek a zavaró tényezők többé nem léteznek.

Bármikor bárhol melegben lehetünk – megfelelő elektromos hálózat esetén – legyen az családi ház, hétvégi ház, étterem vagy kávézó terasza, hiszen ezek a speciálisan fűtésre kialakított reflektorok és infrasugárzók komfortos meleget tudnak biztosítani akár 0-5 C esetén is.

 

Mobil állvány segítségével a reflektort bárhová helyezhetjük a kertünkben.

 

Az infrasugárzók által előállított infrasugarak a testünk felszínét melegítik, akárcsak a napfény, így egy kapcsoló felkapcsolásával bármikor meleget tudunk teremteni.

Ezek a speciális infrasugarak nem a levegőt melegítik, hanem azt a tárgyat és embert, ahová beütköznek.

Pl. 9 nm-es terület fűtésére optimálisan egymással szembe felszerelve 2 db Solart 1500 W-os infrasugárzó segítségével +17 C-os hőemelkedést lehet elérni.

A 2 db 1500 W-os infrasugárzó teljesítmény felvétele 3 kW/óra, ami kb. 150 Ft / óra.

 

Az infrasugárzók üzemeltetése nagyon gazdaságos a magas hatásfok miatt.

 

Mivel az infrasugárzók élettartam 5000 üzemóra, ezért sokáig semmilyen karbantartást nem igényelnek a felszerelést követően.

 

Étterem vagy kávézó tulajdonosként gondolja meg, hogy hány alkalommal nem tudta vendégeit fogadni rossz idő esetén, holott pl. a terasz területfoglalási díját és a felszolgáló személyzetet ettől függetlenül fizetnie kellett rossz idő esetén is. Ezt a kockázati tényezőt most már kizárhatja fedett terasz esetén, hiszen kora tavasztól késő őszig maximális kihasználtsággal működhet terasza.

A befektetés biztosan megtérül pár hónap alatt, és azt követően már csak hasznot fog termelni Önnek, szemben konkurenseivel, akiknél nem található teraszfűtés.

A teraszfűtés segítségével télen zárt terasz esetén további profitot tud Önnek termelni az általunk kínált teraszfűtés.

                         

 

Infravarázs Bt.

1139 Budapest, Frangepán köz 16. fszt 1.

Nyitva tartás: Előre egyeztetett időpontban H-P.: 16:30-20-00 óra között és hétvégén

Tel.: 06-70-453-28-52      Fax.: 06-70-901-00-02

E-mail: info@zonafutes.hu

Főoldal

Templomfűtés

Egyéb felhasználás

Letöltés